Blüten-Chichi (Blossom Chique), biologisch – Spicebar #Paulikocht

€5,95 €3,50
Beschikbaarheid: Op voorraad


Blüten-Chichi (Blossom Chique), biologisch – Spicebar #Paulikocht , 30 gram 

bloemen - kersen - kokos strooisel

Bloementoppings die er alleen maar mooi uitzien? Deze niet...die ziet er én mooi uit én smaakt fantastisch.

Deze schitterende topping is geschikt voor zowel zoet als hartig!
Het mengsel van kers en kokosnoot gaat goed samen met pap, desserts en taarten maar ook als topping voor notenkaasjes, in dips etc. Sowieso staat het altijd feestelijk.

Heerlijke kruiden die er niet alleen prachtig uitzien, maar ook fantastisch smaken. Suikervrij, biologisch en uiteraard vegan.

Ingrediënten:
Erythritol *, Gevriesdroogde Kersen*(21%), Kokosvlokken*, Rozenblaadjes* (16%), Kaasjeskruid*(15%), goudsbloem* (3%)
*van biologische landbouw

Kan sporen van mosterd bevatten

(Erythritol is een natuurlijke suikervervanger met een zelfde soort smaak als suiker, maar is wel calorieloos. Het is een natuurlijke stof die zoet smaakt, maar heeft geen calorieën en maakt je bloedsuikerspiegel ook niet in de war. Daarom is deze suikervervanger ook geschikt voor diabetici. Als je erythritol gebruikt als een natuurlijke zoetstof, dan is deze ongeveer 60 - 80% zo zoet als suiker. 

Erythritol is een natuurlijke polyool en komt van nature voor in bepaalde vruchten, groenten en mais. Het wordt gewonnen door een fermentatieproces, waarbij gebruik wordt gemaakt van een natuurlijke bacteriecultuur. Daarna wordt het mengsel gefiltreerd, uitgekristalliseerd en vervolgens gedroogd. Het eindproduct zijn witte korrels of een poeder dat op suiker lijkt. )

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen