GrünzeugZeugs (Green Stuff), biologisch– Spicebar #Paulikocht

Beschikbaarheid: Op voorraad


GrünzeugZeugs (Green Stuff), biologisch– Spicebar #Paulikocht , 70 gram

Salade kruiden

Dit zalige mengsel kan als dressing gebruikt worden of als topping op toast, over groentes en je scrambled tofu.

Neem alleen genoegen met de beste kruiden! En het beste van het beste zijn deze salade kruiden van #Paulikocht Spicebar. Biologisch, suikervrij en uiteraard vegan.

Heb je een fijne salade, maar de dressing is het niet helemaal? Gebruik deze kruiden!
Dit zalige mengsel kan in zowel een dressing op water, olie/azijn basis verwerkt worden als in een saus op basis van plantaardige yoghurt of plantaardige kwark.
Simpelweg er doorheen mengen en 30 minuten in de koeling even laten intrekken.
Dit groene spul wordt ongetwijfeld een blijvertje tussen je andere favoriete kruiden.

Niet alleen als dressing of in sauzen te gebruiken, ook prima als topping over avocado toast, scrambled tofu en groentes.

Ingrediënten:
Erythritol *, ui *,Tijm * (11%), Kalahari-woestijnzout, Chili * Zacht, Amchurpoeder *, Kerszaad *, basilicum* (7%), Bieslook * (4%)

*uit biologische landbouw

Kan sporen van mosterd bevatten

(Erythritol is een natuurlijke suikervervanger met een zelfde soort smaak als suiker, maar is wel calorieloos. Het is een natuurlijke stof die zoet smaakt, maar heeft geen calorieën en maakt je bloedsuikerspiegel ook niet in de war. Daarom is deze suikervervanger ook geschikt voor diabetici. Als je erythritol gebruikt als een natuurlijke zoetstof, dan is deze ongeveer 60 - 80% zo zoet als suiker.

Erythritol is een natuurlijke polyool en komt van nature voor in bepaalde vruchten, groenten en mais. Het wordt gewonnen door een fermentatieproces, waarbij gebruik wordt gemaakt van een natuurlijke bacteriecultuur. Daarna wordt het mengsel gefiltreerd, uitgekristalliseerd en vervolgens gedroogd. Het eindproduct zijn witte korrels of een poeder dat op suiker lijkt. )

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen