Face Mask Orange, Khadi, 50 gr

€10,50 €8,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Khadi Face Mask Orange, 50 gr

Voor de gecombineerde / gemengde huid, tegen cellulitis en wanneer je teveel vocht vasthoudt.

Khadi gezichtsmasker Orange is zeer geschikt voor de gecombineerde huid, vooral bij droge en vette zones. De sinaasappelolie, in combinatie met de andere kruiden, brengt de talgproductie in evenwicht. De doorbloeding wordt verbeterd waardoor je een gezonde kleur krijgt. Tegelijkertijd desinfecteert en reinigt het de huid. Het bestrijdt ook cellulitis en daarom is het masker bij uitstek geschikt als een bodypakking voor zones die door cellulitis zijn aangedaan.

Gebruik Khadi gezichtsmasker Orange minstens een keer per week of eens in de vier dagen. Meng 5 gram poeder met water of rozenwater. Breng een dun laagje over je hele gezicht, nek, schouders en borst. Laat op zijn minst intrekken voor ongeveer 10-15 minuten. Besprenkel je gezicht en hals met water en dan zachtjes scrubben. Afspoelen met water.

Je kunt ook gebruik maken van Khadi gezichtsmasker Orange als een lichaamspakking. Mengen met gewoon water of rozenwater. Laat op zijn minst 10-15 minuten intrekken; besprenkel met water en scrub krachtig met je handen om te exfoliëren. Douche om het af te spoelen.

Verkoel jezelf daarna met wat rozenwater voor die heerlijke geur maar ook om de pH-balans van je huid te herstellen. Gebruik een lotion of olie naar keuze op het einde.

Ingrediënten:Solum Fullonum (Fuller¿s Tonerde), Citrus Aurantium Dulcis (pulverisierte Orangenschalen), Calamine, Zincum Oxydatum (Zinkoxid), Symplocos racemosa (Lodhra), Azadirachta indica (Neem), Psoralea Corylifolia (Bawachi), Berberis aristata (Begrannte Berberitze), Cinnamomum camphora (Kampfer), Citrus Aurantium Amara (Orangen Öl).

Land van herkomst (ingrediënten): divers

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen