Face Mask Sandalwood, Khadi, 50 gr

€10,50 €8,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Khadi Face Mask Sandalwood, 50 gr

Khadi gezichtsmasker sandelhout is geschikt voor de gevoelige huid met vergrote en verstopte poriën. Het helpt bij het afvoeren van gifstoffen in je huid en zorgt voor een heldere, zachte en jeugdige teint. Ook bij pigmentatie, vlekken en zonnebrand, zal regelmatig gebruik van Khadi gezichtsmasker sandelhout helpen deze te vervagen. Fuller’s Earth, Calamine en zinkoxide werken adstringerend, ontstoppen de poriën en trekken de giftige stoffen uit de huid. Zink bevordert het genezingsproces. Sandelhoutpoeder wordt in de ayurveda al duizenden jaren gebruikt om de huid te helen en verstopte poriën te behandelen en te verkleinen. Sandelhout vermindert plekjes en vlekken op het gezicht en houdt de huid koel.

Gebruik: meng 5 gram poeder met water of rozenwater. Breng een dun laagje over je hele gezicht, nek, schouders en borst. Laat op zijn minst 10-15 minuten intrekken. Besprenkel je gezicht en hals met water en dan zachtjes scrubben. Afspoelen met water.

Ingrediënten: Solum Fullonum (Fullers Tonerde), Santalum album (Sandalwood), Zincum Oxydatum (Zinkoxid), Ocimum sanctum (Tulsi), Azadirachta indica (Neem), Calamine, Berberis aristata (Begrannte Berberitze), Symplocos racemosa (Lodhra), Psoralea Corylifolia (Bawachi), Santalum album oil.

Land van herkomst (ingrediënten): divers

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen