Shikakai Powder, Khadi, 150 gr

Beschikbaarheid: Op voorraad


Khadi,  Shikakai Powder, 150 gr

Shikakai is een uitstekende conditioner. Het reinigt de hoofdhuid, verwijdert irritatie en roos en geeft je haar glans en volume. De haargroei wordt gestimuleerd en het haar wordt versterkt en makkelijk doorkambaar. 

Shikakai bevat saponine wat een licht schuim creëert als het in contact komt met water. Het wordt al eeuwen gebruikt in India als shampoo en als conditioner.

Shikakai voorkomt dat uiteindes gaan breken en gaan splijten wanneer je je haar lang wil laten groeien. Het respecteert natuurlijke pH waarde van je hoofdhuid en reinigt je hoofdhuid en haar zonder uit te drogen.

Je kan deze shikakai poeder ook mengen met de amla en reetha poeder. Reetha maakt schoon, Amla geeft de glans en shikakai werkt verzorgend en maakt het haar makkelijk doorkambaar. Je kan bijvoorbeeld deze verhouding aanhouden: 1 el - 1 el - 1 el. Is je haar nu wat vetter, dan kun je wat meer reetha erin doen, en is het wat droger, dan wat minder reetha en wat meer shikakai.

Voorzichtig bij het gebruik op blond of geblondeerd haar. Het haar kan hier donkerder van worden (al heb ik dat zelf nog niet gemerkt en ik heel erg lichtrood haar heb).


Ingrediënten: Acacia Concinna (Shikakai).

Land van herkomst (ingrediënten): divers

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen