Lila Laune (Moody Purple), biologisch – Spicebar #Paulikocht

Beschikbaarheid: Op voorraad


Lila Laune (Moody Purple), biologisch – Spicebar #Paulikocht , 65 gram

Salade smaakmaker mango - cassis. 

Wil je een dressing die er echt uitknalt? Zelfs zonder azijn?

Dan is er nu Lila Laune met Amchur (deze onrijpe gemalen mango geeft de zure toets).
Roer het simpelweg door de plantaardige yoghurt en laat het een half uurtje intrekken.
Staat feestelijk bij elk tuinfeest, of potluck. Groenten, aardappelen of tofu het past er prima bij en het is nog paars ook!

Heerlijke kruiden die er niet alleen prachtig uitzien, maar ook fantastisch smaken. Suikervrij, biologisch en uiteraard vegan.

 Ingrediënten:

Zwarte bessenpoeder (23%), erythritol *, mangopoeder * (14%), Kalahari-woestijnzout, Geel Mosterdzaad *, Tijm *

*van biologische landbouw

Kan sporen van mosterd bevatten

(Erythritol is een natuurlijke suikervervanger met een zelfde soort smaak als suiker, maar is wel calorieloos. Het is een natuurlijke stof die zoet smaakt, maar heeft geen calorieën en maakt je bloedsuikerspiegel ook niet in de war. Daarom is deze suikervervanger ook geschikt voor diabetici. Als je erythritol gebruikt als een natuurlijke zoetstof, dan is deze ongeveer 60 - 80% zo zoet als suiker. 

Erythritol is een natuurlijke polyool en komt van nature voor in bepaalde vruchten, groenten en mais. Het wordt gewonnen door een fermentatieproces, waarbij gebruik wordt gemaakt van een natuurlijke bacteriecultuur. Daarna wordt het mengsel gefiltreerd, uitgekristalliseerd en vervolgens gedroogd. Het eindproduct zijn witte korrels of een poeder dat op suiker lijkt. )

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen