Pimp it pink, biologisch – Spicebar #Paulikocht

Beschikbaarheid: Op voorraad


Pimp it pink,  biologisch – Spicebar #Paulikocht , 65 gram

Pap - ontbijt - dessert versierder

Hou jij ook zo van roze? Dat komt goed uit!
Maak je plantaardige yoghurt, pap, pannenkoeken, overnight oats, desserts of shakes af met dit heerlijke kleurrijke mengsel. Of maak een prachtige glazuur door deze Pimp it pink te mengen met erythritol poeder.

Heerlijke kruiden die er niet alleen prachtig uitzien, maar ook fantastisch smaken. Suikervrij, biologisch en uiteraard vegan.


Ingrediënten:
Bessenpoeder, erythritol *, Aardbeienpoeder *, Tonka Bonen
*van biologische landbouw

Kan sporen van mosterd bevatten

(Erythritol is een natuurlijke suikervervanger met een zelfde soort smaak als suiker, maar is wel calorieloos. Het is een natuurlijke stof die zoet smaakt, maar heeft geen calorieën en maakt je bloedsuikerspiegel ook niet in de war. Daarom is deze suikervervanger ook geschikt voor diabetici. Als je erythritol gebruikt als een natuurlijke zoetstof, dan is deze ongeveer 60 - 80% zo zoet als suiker. 

Erythritol is een natuurlijke polyool en komt van nature voor in bepaalde vruchten, groenten en mais. Het wordt gewonnen door een fermentatieproces, waarbij gebruik wordt gemaakt van een natuurlijke bacteriecultuur. Daarna wordt het mengsel gefiltreerd, uitgekristalliseerd en vervolgens gedroogd. Het eindproduct zijn witte korrels of een poeder dat op suiker lijkt. )

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen