Over Plantaardigheidjes

De Plantaardigheidjes Online Shop is per 14 juli 2019 gesloten.

De online shop Plantaardigheidjes is ontstaan uit de blog die ik, Daniëlle, in 2012 heb opgestart: www.plantaardigheidjes.nl
Ik houd van koken, lekker eten, fijne verzorgingspodructen maar uiteraard zonder dat hier dieren voor hebben hoeven lijden of doodgemaakt te worden. Mijn passie is het delen van heerlijke recepten en ik kan ontzettend enthousiast worden van leuke nieuwe producten, prachtige keramiek en zalige wijnen.

Een online shop lijkt mij een mooie kans om ook de producten waar ik graag mee werk en waar ik enthousiast van word aan te bieden aan een groter publiek.  Ik hoop dat ik met mijn ervaring in de keuken en mijn interesse in fijne producten ook anderen enthousiasmeer voor de plantaardige -vegan- lifestyle.

Plantaardigheidjes webshop begint als een kleine shop, maar het assortiment wordt regelmatig aangepast aan de vraag en uitgebreid dus houd de website goed in de gaten.  Zijn er producten die je graag toegevoegd zou willen zien? Stuur een berichtje! Als het past binnen het concept van Plantaardigheidjes wordt je verzoek serieus in overweging genomen.

Je kan bij Plantaardigheidjes terecht voor een breed assortiment plantaardige voedingsmiddelen en uiteraard heerlijke biologische wijnen die veganistisch geklaard zijn. Maar niet alleen je smaakpapillen worden verwend bij Plantaardigheidjes ook je huid, haar én huis kunnen worden verzorgd met producten die je bij Plantaardigheidjes kan vinden; uiteraard allemaal vegan en het overgrote deel biologisch/ecologisch. Op zoek naar een leuk cadeautje of wil je je prachtige vegan gerechten beter laten uitkomen? Kijk dan eens bij het prachtige keramiek en de handige en vaak mooie keukenaccessoires. Niet grootschalig, maar met zorg en aandacht ingekocht.

Heb je vragen over een product, ingrediënt of (product) suggesties stuur je vraag of suggestie dan per mail naar info@plantaardigheidjes.nl. Ik streef er naar je mail binnen 5 werkdagen te beantwoorden.