Betaalmethoden

De minimale bestelwaarde is EUR 10,00.

 

iDEAL
Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas en kaartlezer. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Plantaardigheidjes maakt gebruik van een SSL beveiligde verbinding (https://) voor veilig winkelen.  Meer informatie over iDeal vind je op www.ideal.nl.

 

   

PayPal
Bij Pantaardigheidjes kun je betalen via PayPal. Een PayPal-rekening kun je gebruiken als digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar je je betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken.Je hoeft niet langer je creditcardgegevens te onthouden of naar een bankpas en kaartlezer te zoeken. Het enige wat je nodig heeft is uw e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Op de website van Paypal kunt u meer informatie vinden www.paypal.com.

 

  

Bankoverschrijving:
Voor alle klanten die liever geen gebruik van een van onze ondersteunde betaalmethoden en liever het bedrag handmatig willen overboeken voordat de producten geleverd worden, is het uiteraard mogelijk om vooruit te betalen per bankoverschrijving. Na het plaatsen van de bestelling volgt er een e-mail met daarin bestelgegevens, bestelnummer en kun je handmatig het geld overboeken. Houd er wel rekening mee dat het proces trager verloopt dan via iDeal of PayPal, omdat de producten worden verzonden vanaf het moment dat het geld bij ons op de rekening staat.