Verzenden, ophalen & retourneren

 

Verzenden, Ophalen

Je bestelling wordt door Plantaardigheidjes binnen 2 werkdagen verzonden. De bezorging wordt gedaan door PostNL. PostNL bezorgt doorgaans binnen 1 à 2 werkdagen. Op zondag en maandag worden geen pakketjes bezorgd.

Pakketpost:
Nederland:
Bestelling tot EUR 100,00: €6,75
Bestelling vanaf EUR 100,00: gratis verzenden

België:
Bestellingen tot EUR 150,00: €11,00
Bestelling vanaf EUR 150,00: gratis verzenden

Ophalen in Veendam is ook een mogelijkheid; dit kan echter alleen op afspraak en na overleg. 
Hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden.

Heb je vragen over mogelijkheden om het (al dan niet 's avonds) te laten bezorgen in de regio Oost-Groningen / Groningen Stad neem dan even van te voren contact op via info@plantaardigheidjes.nl om te overleggen wat de mogelijkheden zijn.

 

Retourneren

Uiteraard hoop ik dat je tevreden bent met de producten die je bij Plantaardigheidjes besteld hebt. Het kan zo zijn dat dit toch niet het geval is. Je mag dan je bestelling ten alle tijden ruilen of terugsturen. Binnen 14 dagen na levering kun je alle artikelen ruilen of retourneren, mits deze onbeschadigd en ongeopend (in geval van levensmiddelen) zijn. Het artikel moet in zo oorspronkelijk mogelijke staat, voorzien van labels, indien redelijkerwijs mogelijk, in originele verpakking gefrankeerd retour gestuurd worden. 

Heb je per ongeluk een verkeerd artikel ontvangen? Stuur dan een mail naar info@plantaardigheidjes.nl met daarin beschreven wat er verkeerd is ontvangen en welk artikel het juiste is. Ik stuur je dan zo snel mogelijk het juiste artikel. De retourverzendkosten verreken ik dan met je.

Is de retourzending ongefrankeerd, dan ben ik genoodzaakt de kosten te verrekenen met het te crediteren bedrag. 
Op de volgende manieren kun je de bestelling retourneren:

•Terugsturen via PostNL. De prijs voor een pakketje bedraagt € 6,75. Kijk voor de actuele tarieven op PostNL.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Verpak het artikel zorgvuldig, indien mogelijk in originele verpakking en sluit het ingevulde retourformulier bij.

Je ontvangt een mailtje zodra de retourzending is ontvangen en gecontroleerd. Het bedrag dat je voor het artikel hebt betaald zal op dezelfde betaalwijze geretourneerd worden als bij aankoop van het artikel.

Mocht je na het lezen van deze informatie nog vragen hebben, mail dan naar info@plantaardigheidjes.nl